Tøjkurven – Hele familiens netbutik

Hos Tøjkurven gør vi det let for dig at købe tøj online.
Vi tilbyder et stort udvalg af tøj til hele familien – til alle lejligheder. Bliv inspireret af alle de nyeste kollektioner og trends og fyld din indkøbskurv med et enkelt klik. Vi leverer din ordre inden for ganske få arbejdsdage, så du let og hurtigt kan opdatere din garderobe til den nye sæson.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Tøjkurven via mail på info@tojkurven.dk.
God fornøjelse med din online shopping!

Vores brands

Hos Tøjkurven forhandler vi tøj, sko, tasker og accessories til både drenge, piger, mænd og kvinder.
Hvad end du er på udkig efter et lækkert bælte, en varm strik, et professionelt kontor-outfit eller en festlig kjole, finder du det hos os.
Vi udvælger vores varer nøje, så vi kan stå inde for kvaliteten, og så der er noget for enhver smag og pengepung.
Til herrer forhandler vi blandt andet det danske mærke Bison, der producerer klassisk maskulint tøj, der henvender sig til den moderne, aktive mand. Bison fremstiller både jeans, skjorter og t-shirts. Herudover tilbyder vi også et udvalg af klassiske skjorter af mærket Olymp.
Til damer forhandler vi blandt andet kendte mærker som fx. ONLY, Fransa og Soyaconcept, der producerer alt fra bukser og kjoler til cardigans og jakker.
Udover tøj forhandler vi også et stort udvalg af accessories til både mænd og kvinder, heriblandt smykker og læderbælter fra Bæltekompagniet samt butterflies og slips fra Connexion.
Til børn forhandler vi de populære mærker Garcia, Kids Only, Jack & Jones Junior, D-Xel samt Kids Up, der laver tøj til både drenge og piger.

Hurtig levering – Simpel returnering

Alle bestillinger hos Tøjkurven foregår gennem vores webshop, og når du har foretaget dit køb leveres din ordre med GLS inden for 1-4 hverdage, lige meget hvor i landet du befinder dig.
Online shopping hos Tøjkurven foregår nemt og hurtigt. Du har altid 14 dages fortrydelsesret på din ordre, og skifter du mening skal du blot sende pakken tilbage ved at benytte vores smarte returportal, eller ved at sende en mail til info@tojkurven.dk, og vedhæfte en udfyldt fortrydelsesformular.
Tøjkurven er din netbutik for hele familien, der gør det muligt for dig at foretage alle dine køb hjemme fra din egen sofa. God stil er blot et klik væk – udforsk vores store udvalg af tøj i dag!

Hvem er Tøjkurven.dk?

Tøjkurven.dk er en 100% dansk webshop, som ejes af:
Høyrup
Industrivej 2
9750 Østervrå
E-mail: info@tojkurven.dk
CVR. 34 37 50 38