Returnering og fortrydelsesret

Hos Tøjkurven.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret på din ordre.

Ved køb af julegaver (Gælder alle ordrer afgivet fra 1/11/2018 og frem til d. 21/12/2018) har du 14 dages fortrydelsesret fra d. 24. December.

Du skal varsle din fortrydelse ved at udfylde og maile vores Fortrydelsesformular senest 14 dage efter modtagelsen af din ordre til hoyrup@mail.dk.

Herefter skal du returnere din ordre senest 14 dage efter varslingen til vores adresse.

Returvarer skal returneres sammen med vores Returformular, hvorpå du skriftligt gør opmærksom på hvorfor du ønsker at returnere varen.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale returforsendelsen.

Du kan købe en online pakkelabel (Track & Trace) fra GLS til 60 kr. via vores returportal til din returforsendelse. Køb din returlabel her!

Herefter kan du aflevere pakken i en GLS Pakkeshop. Husk at bede om at få en kvittering for afsendelsen af din pakke. Det er dit bevis på at pakken er afsendt!

Du bærer det fulde ansvar for de returnerede varer, indtil de er modtaget hos os.

Det vil sige, at du hæfter for bortkommelse og tab af pakker, der ikke ankommer til vores adresse!

Send derfor ALTID returvarer med track and trace, så pakken kan spores!

Bemærk! Vi modtager ikke returvarer sendt som brev eller pr. efterkrav!

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen for din ordre til dig via en overførsel direkte til det kortnummer du har anvendt ved betaling.

Købesummen tilbagebetales når vi har modtaget og ekspederet din returordre – normalvis samme dag. Der kan gå et par hverdage før pengene er på din konto.

 

BEMÆRK!

Når varer returneres til os og du dermed udnytter din fortrydelsesret, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Hvis varen er taget i brug, medfører dette en værdiforringelse af varen.

Ønsker du alligevel at returnere en vare i brugt stand efter de nye nethandelsbetingelser, er det vigtigt at værdiforringelsen af varen ikke ligger ud over, hvad man normalt har lov til i en forretning (dvs. prøve og kontrollere varen).

Har du brugt varen, hæfter du selv for den værdiforringelse, som varen har været udsat for, hvilket vil sige at når vi modtager varen retur i brugt stand, fastsætter vi en værdiforringelse af varen ud fra den tilstanden varen er i .

Refusionen af varen vil derfor svare til den pris, erhvervsdrivende vil kunne afsætte varen til på detailsalg.

Er der ingen efterspørgsel af varer i den pågældende stand, vil værdien af varen derfor være ganske beskeden og i de fleste tilfælde 0 kr.

 

Reklamationsret

Som kunde har du altid 24 måneders reklamationsret på varer købt på Tøjkurven.dk

Du skal dog reklamere inden for rimelig tid, hvilket er indenfor 2 måneder efter at du har konstateret fejlen/manglen på varen.

 

Ved reklamation eller varereturnering, skal varer samt udfyldt returformular sendes til:

Tøjkurven.dk

v/Høyrup

Industrivej 2

9750 Østervrå

Du har også mulighed for at returnere varen ved fysisk fremmøde på vores butiksadresse.

Husk her at medbringe en udskrift af din ordre.